Статья

Ибрахим М. (науч. рук. Баракова Н.В.) EFFECT OF ENZYMES CONCENTRATIONS ON THE RATE OF WHEAT BREAD WASTES HYDROLYSIS PROCESS
УДК тезиса: 664.785, 577.1, 616-02

This work investigate the effect of different enzymes concentrations on the performance of bread hydrolysis process. The hydrolysis process made using thermostable α-amylase and xylanase. These enzymes influenced on the rate of hydrolysis process and the quality of bread hydrolysate.

Авторы:

Ибрахим Моника Набиль Гайед

Руководитель:

Баракова Надежда Васильевна

Ибрахим М. (науч. рук. Баракова Н.В.) EFFECT OF ENZYMES CONCENTRATIONS ON THE RATE OF WHEAT BREAD WASTES HYDROLYSIS PROCESS // Сборник тезисов докладов конгресса молодых ученых. Электронное издание. – СПб: Университет ИТМО, [2019]. URL: https://kmu.itmo.ru/digests/article/1552